Analemma Zonnewijzers

Analemma Zonnewijzers

Bronzen zonnewijzers

Lees verder »

»

Restauratie en advies

Lees verder »

»

Keramische zonnewijzers

Lees verder »

»

Persoonlijke details

Lees verder »

»

Nieuwsberichten

donderdag 05 oktober 2017

Zonnewijzers in Nederland

Zonnewijzers van Analemma Zonnewijzers in google maps

Zonnewijzer worden per stuk gemaakt en daarna geplaatst op locatie. Wellicht is er een zonnewijzer bij u in de buurt, dan kunt u een kijkje gaan nemen. Lees verder om te zien waar u een aantal zonnewijzers in Nederland kunt vinden die door ons zijn gemaakt.

Lees meer »


zondag 15 januari 2017

Wat is een zonnewijzer?

Een zonnewijzer is een klok die werkt in de zon. De zon schijnt op de schaduwwerper en de schaduw geeft de tijd aan, maar meer is mogelijk.

Lees meer »


Op de kaart

Bekijk de zonnewijzers op google maps van Analemma zonnewijzers.


Analemma Zonnewijzers weergeven op een grotere kaart

Analemma Zonnewijzers heeft veel zonnewijzers geleverd in de openbare ruimte. Deze zonnewijzers op google maps zijn te vinden via bovenstaande kaart. Wellicht staat een zonnewijzer van Analemma bij u in de buurt en kunt u deze bezoeken.

Expertise

Alle zonnewijzers google maps zijn ontstaan met de bijdrage drs. ir. H.J.Hollander (Hendrik Hollander). Zijn expertise draagt bij aan het realiseren van zonnewijzers waarbij de zonneschaduw werkelijk de juiste tijd en datum aangeeft. Naast de juiste werking van de zonnewijzer is het van belang dat de veiligheid en robuustheid van de objecten in de openbare ruimte gewaarborgd is. Dit stelt eisen aan de materialen van de zonnewijzeren de wijze van plaatsing. Analemma Zonnewijzers deelt deze ervaring graag met u.