Analemma Zonnewijzers

Analemma Zonnewijzers

Draagbare zonnewijzers

Kleine draagbare zonnewijzers, leuk om te geven en leuk om te ontvangen. Voor elke draagbare zonnewijzer geldt dat deze de tijd aangeeft wanneer de zonnewijzer in de zon wordt gehouden.

De zonnering met messing gravure werkt over de hele wereld. Het is opvouwbaar en past eenvoudig in uw borstzak. De zonnekaarten kunnen als wenskaart gebruikt worden. De zonnewijzerblokjes kunt u in de vensterbank leggen. De zon schijnt op het perspex blokje en u leest de tijd en datum af. De wereldwijzers zijn samengesteld uit perspex en messing. In het messing is de aarde gegraveerd of een deel van de sterrenhemel.

De spinzonnewijzer is een zonnewijzer die eenvoudig kunt bouwen op het strand: u steek een stok in recht in het zand en u kijkt naar de schaduw. De spinzonnewijzer laat u zien hoe hoe netjes de zomertijd afleest aan de schaduw van de stok. De zonnewijzerbol van Gerrit Sasbrink is zeer illustratief, eenvoudig en het werkt perfect.

Verrassend

Wanneer u het zonnewijzertje in de zon houdt geeft de schaduw de tijd aan, u zult zien dat iedereen daar verrast door is.