Analemma Zonnewijzers

Analemma Zonnewijzers

Bronzen zonnewijzers

Lees verder »

»

Restauratie en advies

Lees verder »

»

Keramische zonnewijzers

Lees verder »

»

Persoonlijke details

Lees verder »

»

Nieuwsberichten

donderdag 05 oktober 2017

Zonnewijzers in Nederland

Zonnewijzers van Analemma Zonnewijzers in google maps

Zonnewijzer worden per stuk gemaakt en daarna geplaatst op locatie. Wellicht is er een zonnewijzer bij u in de buurt, dan kunt u een kijkje gaan nemen. Lees verder om te zien waar u een aantal zonnewijzers in Nederland kunt vinden die door ons zijn gemaakt.

Lees meer »


zondag 15 januari 2017

Wat is een zonnewijzer?

Een zonnewijzer is een klok die werkt in de zon. De zon schijnt op de schaduwwerper en de schaduw geeft de tijd aan, maar meer is mogelijk.

Lees meer »


Keramische zonnewijzers

Zonnewijzers van keramiek

Keramische zonnewijzers ontstaan door de samenwerking tussen keramiste Marjoke de Heer en zonnewijzer-ontwerper Hendrik Hollander. Marjoke de Heer is de drijvende kracht achter het Keramiek Atelier en Galerie Marjoke de Heer.

In haar Galerie vindt u tal van keramische zonnewijzers. Deze zonnewijzers bestaan uit hoogwaardig ambachtelijk vervaardigd keramiek van Marjoke de Heer en handgemaakte messing zonnewijzers van Hendrik Hollander. De zonnewijzers zijn uit voorraad leverbaar maar ook kunt u op maat een zonnewijzer bestellen met persoonlijke elementen. De zonneschaduw kan via de zonnewijzer een specifieke datum aangeven of een tekst kan in het ontwerp worden opgenomen. Ook afbeeldingen of logo’s kunnen een plek krijgen.

Keramische zonnewijzers worden verkocht via het Keramiek Atelier.

Bekijk meer keramische zonnewijzers.

 

Keramiek Atelier Marjoke de Heer

Het Keramiek Atelier