Analemma Zonnewijzers

Analemma Zonnewijzers

Prijzen van zonnewijzers

Alle zonnewijzers zijn maatwerk, eenmalig ontworpen en eenmalig geproduceerd. Toch zijn de prijzen van zonnewijzers vaak een vaste prijs. U vindt de prijzen op deze pagina. Deze prijs in inclusief het ontwerp van de zonnewijzer voor een locatie naar keuze. Deze locatie kan in Nederland zijn maar ook elders op de wereld. Ook de vormgeving naar aanleiding van uw wensen zitten in de vaste prijs. Denk aan het plaatsen van teksten of logo’s of bijvoorbeeld het plaatsen van een datumlijn. Met een datumlijn wordt een datum naar keuze door de zonneschijn aangegeven. Vaak wordt hiervoor een huwelijksdatum of andere specifieke datum voor gebruikt.

Wanneer u een zonnewijzer kiest vindt u bij een  aantal typen zonnewijzers de basisontwerpen. Deze basisontwerpen kunnen gebruikt worden om een idee te krijgen van wat allemaal mogelijk is. U ziet de verschillen tussen Romeinse cijfers en Arabische cijfers, verschillende indelingen van van de zonnewijzer en ook hoe bijvoorbeeld dierenriemtekens in de zonnewijzer verwerkt kunnen worden. De elementen uit deze basisontwerpen kunnen gecombineerd worden maar vooral luisteren wij naar uw ideeën en sluiten met het ontwerp hier zo goed mogelijk op aan.

Prijzen voor advies

Voor trajecten die wat omvangrijker zijn zoals zonnewijzers op pleinen in de openbare ruimte of zonnewijzers privéterreinen kunt u contact met ons opnemen. Ook voor restauratie of herplaatsing van zonnewijzers neemt u contact op met drs. ir. H.J. Hollander (Hendrik Hollander).

Verkoop