Analemma Zonnewijzers

Analemma Zonnewijzers

Projectfoto's

zonnewijzer op graf

Zonnewijzer op graf

Wij leveren persoonlijke grafmonumenten waarbij de zon de data markeert. Het is mogelijk om de geboortedatum en de sterfdatum van een dierbare te laten aangeven door de zon. De zonnewijzer op graf die u hier ziet is van een bijzonder type. Elk blokje geeft de tijd aan en ook de sterfdatum wordt door elke blokje gemarkeerd wanneer de zon er op schijnt. In overleg met de nabestaanden is een specifieke opstelling van de blokjes gekozen. De blokjes zijn voorzien van een messing plaatje met de uurcijfers. Ook is een messing plaat gemaakt met teksten en data.

Specifiek voor de locatie

Het is van belang dat de zonnewijzer op de juiste wijze geplaatst wordt. Wij meten daarom de precieze oriëntatie van het graf op en passen het ontwerp van de zonnewijzer hier op aan. Wij leveren daarna het gehele grafmonument inclusief de plaatsing.

Overleg

Wij beseffen dat de zonnewijzer op graf meer is dan een monument alleen. Wij nemen daarom de tijd voor overleg. Het ontwerp wordt met u afgestemd en nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd maken wij het geheel en plaatsen dit.